Partner in de Spotlight

8 april 2020

In deze tijd moeten we veel op ons zelf zijn en op ons zelf letten. We moeten uiteraard op elkaar letten, maar dit nu wel op gepaste afstand.
Zodoende starten wij met een nieuwe rubriek in deze tijd. Wij willen namelijk aandacht schenken aan onze partners die wij niet kunnen missen. Wij willen kwaliteit leveren en dat doen wij met geweldige partners.
Elke woensdag in de nieuwe week zullen wij een partner onder de aandacht brengen via onze sociale media en op onze website.

Deze week in de spotlight: 100% Football Almelo

Onze partner 100% Football Almelo draagt bij aan optimale voetbalschoenen en veel meer. Een mooi voetbalshirt van een topploeg bijvoorbeeld Barca of PSG. Een super fijn en gaaf trainingspak van Real Madrid of Man United.
Ze hebben het allemaal in de winkel en daarnaast met top service van het personeel. Ben jij een voetbalgek? Dan is de winkel van 100% Football Almelo de plaats om te zijn en daar je nieuwe voetbalschoenen uit te zoeken voor het nieuwe seizoen.

Wij van PBSoccer zijn zeer blij met de partnerschap die er is met 100% Football Almelo. Voor onze trainers die hun voetbalschoenen daar kunnen uitzoeken en altijd top advies krijgen. Daarnaast gebruiken wij de Skills Bal van 100% Football bij de trainingen van PBSoccer.
De leuke acties met het winnen van een shirt of FIFA toernooi in de winkel.
Een partner waar wij mee in de toekomst nog meer mooie acties gaan opzetten en wat zeker gaat gebeuren in het nieuwe seizoen.

Interesse om de winkel van 100% Football Almelo eens te bezoeken? De winkel is gevestigd op de woonboulevard onder de Wok. Adres: Woonboulevard 54, 7606 JA Almelo.

Vertrouwen in elkaar en elkaar blijven ondersteunen
Zowel op sociaal vlak als aan de zakelijke kant.

100% Football Almelo voor ons de partner als het gaat om voetbalschoenen en TOP advies.

PBSoccer
We’re Working On The Future
Meer dan Voetbal alleen

meer interessante berichten

Partners van PBSoccer

Zin in een voetbal avontuur?

Wij zorgen voor een onvergetelijke tijd!

Contact opnemen
×
Akkoord