Partner in de Spotlight

1 april 2020

In deze tijd moeten we veel op ons zelf zijn en op ons zelf letten. We moeten uiteraard op elkaar letten, maar dit nu wel op gepaste afstand.
Zodoende starten wij met een nieuwe rubriek in deze tijd. Wij willen namelijk aandacht schenken aan onze partners die wij niet kunnen missen. Wij willen kwaliteit leveren en dat doen wij met geweldige partners.
Elke woensdag in de nieuwe week zullen wij een partner onder de aandacht brengen via onze sociale media en op onze website.

Deze week in de spotlight: Sportsview

Onze partner Sportsview draagt bij aan de ontwikkeling van onze deelnemers bij PBSoccer activiteiten. Denk hierbij aan de voetbalschool, groepstraining, individuele training en/of voetbaldagen.
Voor voetbalvereniging en zeker ambitieuze trainers is het een ideaal middel om te gebruiken bij de ontwikkeling van spelers/speelsters. Een camerasysteem voor de videoanalyse zowel bij thuis- als uitwedstrijden. Makkelijk mee te nemen, op te zetten en te filmen. Een kind doet de was!

Wij van PBSoccer zijn zeer blij met het gebruik en de perfecte service van Sportsview. Snel en doeltreffend. Dat is toch wat we allemaal willen als opleiders.
Beelden liegen nooit en als trainer kun je jouw visie en speelwijze nog beter overbrengen op jouw spelers.

Interesse in de sportsview kijk dan eens op hun website www.sportsview.nl en/of wil je meer informatie via ons? Wij komen kosteloos een demo verzorgen bij jouw vereniging.
Contact leggen met Patrick Bakhuis –> pbakhuis@pbsoccer.nl

Hopelijk kunnen we de videomast weer snel in zetten voor de ontwikkeling van onze deelnemers.

Vertrouwen in elkaar en elkaar blijven ondersteunen
Zowel op sociaal vlak als aan de zakelijke kant.

Sportsview voor ons de partner als het gaat om een camerasysteem voor onze videoanalyse.

PBSoccer
We’re Working On The Future
Meer dan Voetbal alleen

meer interessante berichten

Partners van PBSoccer

Zin in een voetbal avontuur?

Wij zorgen voor een onvergetelijke tijd!

Contact opnemen
×
Akkoord